Eiwitdieet beste dieet?

Eiwitdieet: Het Beste Dieet Verkrijgbaar? Feiten, Uitleg & Ervaringen!

Laten we het eens hebben over het eiwitdieet dat goed in de markt ligt. Waarom zijn mensen zo blij met dit dieet? Omdat je er snel mee gaat afvallen en het beter doet dan andere. Een hele lading diëten probeert ook met meer eiwitten te scoren. Toch zijn ze niet allemaal even geweldig. Een echt eiwitdieet is perfect tot in de puntjes uitgewerkt. In de meeste gevallen is het ook een ketogeen dieet. Je lichaam haalt zo energie uit de eiwitten die je eet. Is het de beste oplossing? Het antwoord op die vraag kun je pas geven als je weet wat het proteïne dieet is en hoe het werkt.

Wat weten we over het eiwitdieet?

Het is de bedoeling dat je minder koolhydraten gaat eten. Veel minder. De plaats van deze koolhydraten wordt ingenomen door eiwitten en vetten. Met name eiwitten worden veel gegeten tijdens dit dieet. Met een proteïnedieet is het zo dat je lichaam een omschakeling maakt. Eiwitten zorgen voor spieropbouw en het behouden hiervan. Daarom is het ook voor sporters een handig dieet. Je verbranding gaat omhoog omdat je lichaam harder moet werken om de eiwitten te verbranden. Hierdoor zal je i.c.m. iets minder eten lichaamsvet gaan verbranden. Idealiter gebruik je een eiwitdieet om alles perfect uitgebalanceerd te hebben. Dit zorgt voor de beste prestaties en je maakt zelf geen fouten. Het ligt vaak erg nauw en de weg succes of falen op dit gebied ook. Zorg er voor dat je het gelijk goed doet. Dan verspil je geen tijd. Doe je het goed, zal je hier eeuwig gelukkig mee worden. Je krijgt een prachtig mooie body en word nog eens een stuk gezonder ook!

Hoe werkt het?

Je gaat aan de hand van een schema en recepten aan de slag. De eiwitten worden verhoogd en koolhydraten verlaagd. Dit hoef je gelukkig niet allemaal zelf uit te vogelen. De recepten en producten die je krijgt kun je zo 1 op 1 overnemen en gebruiken. Je moet er alleen wel voor zorgen dat je je er netjes aan gaat houden. Alleen dan behaal je de beste resultaten en jouw uiteindelijke doelen of meer!

Is het gezond voor je?

Een eiwitdieet is gezond voor je. Het is wel belangrijk te kijken naar de samenstelling, feiten en ervaringen. Sommige diëten proberen een eiwitdieet na te bootsten. Deze kunnen ongezond zijn of voor klachten zorgen. Als je een echt officieel proteïne dieet kiest zit je goed en ga je dus op een gezonde manier afvallen.

Wat is ketose en hoe werk dit in je lichaam?

Ketose treedt in werking wanneer je een aantal dagen veel meer eiwitten eet en geen koolhydraten. Hierdoor schakelt jouw lichaam over op een andere brandstof dan koolhydraten. Namelijk de eiwitten. Als je dit op de juiste manier toepast activeer de optimale vetverbranding en ga je afvallen. Ketose speelt dus een belangrijke rol in het eiwitdieet. Je kan ook checken of de ketose nog werkt. Hiervoor heb je speciale strips waar je over heen moet plassen om dat te controleren.

Blijf ik mooi op gewicht nadat ik stop?

Als je het goed doet is JA hierop het goede antwoord! Het eiwitdieet is er namelijk op gebouwd om blijvende resultaten te bewerkstelligen. Als je alles netjes opvolgt zal je dus ook op jouw streefgewicht blijven nadat je stopt met het dieet.

Is het eiwitdieet duur?

Alles bij elkaar hoeft het niet duur te zijn. Natuurlijk zal je het een en ander aan moeten schaffen en ook eten moeten kopen. Maar dat moet je anders ook. Het verschil is alleen dat je nu wel de juiste gezonde en afvallen activerende voeding in huis haalt. Het valt best mee als je ziet waar je het voor doet en wat je ervoor terugkrijgt. Namelijk een geweldig mooi en sexy figuur!

Voordelen van het proteïnedieet

• Snel afvallen door optimale vetverbranding. Ketose speelt hierin een belangrijke rol. Je kan met een aantal weken of een paar maanden al op jouw streefgewicht zijn.

• Je wordt gezonder! En dit ga je aan alles merken. Zoals meer energie, betere conditie en een grote lach op je gezicht.

• Blijvende resultaten! En daar doe je het uiteindelijk voor. Je wilt niet even een proefritje rijden in die Ferrari maar hem juist ook houden.

• Niet heel duur. Het kost niet gek veel meer dan normaal eten. Je bent geen 200,- tot 300,- of meer kwijt aan diëten die niet werken, wonderpilletjes of gewichtsconsulenten.

• Het eten is heerlijk en kent veel variatie. De rode draad voor jouw successen. Op deze manier weet je dan ook zeker dat je jouw doelen echt gaat realiseren!

Nadelen van deze manier van afvallen

• Niet geschikt als je om wat voor reden dan ook geen eiwitten mag eten.

Ervaringen van mensen die dit dieet volgen

Als je de ervaringen er op naleest zie je dat de overgrote meerderheid hun doelen weet te behalen met dit dieet. Dit zorgt ook weer voor een beetje vertrouwen. Als er veel mensen mee afvallen dan is dat vaak een goede graadmeter.

Wat kunnen we nu zeggen over het eiwitdieet?

Het eiwitdieet is wat ons betreft daarom ook ideaal als je snel wilt afvallen. Het is aan jou om te bepalen of je jezelf hier ook in kan vinden. Het dieet staat in ieder geval hoog aangeschreven en is niet voor niets de koningin onder de diëten!