Gezond gewicht realiseren!

Gezond gewicht berekenen en realiseren!

Een gezond gewicht is voor iedereen anders. Dit heeft namelijk met verschillende factoren te maken. Het betekent over het algemeen dat je volgens een berekening van je BMI tussen een minimum en een maximum moet zitten. In sommige gevallen is het ook niet nodig om te zien of iemand overgewicht heeft, zoals bijvoorbeeld in gevallen van obesitas. Het is niet altijd alles zeggend maar het geeft een goede indicatie over wat een gezond gewicht is en wat niet. Met een BMI berekening kun je daarom vrij snel zien of je iets aan jouw overgewicht moet doen of dat je op een goed gewicht zit. Helaas zijn er in Nederland teveel gevallen van overgewicht bekend en is het met meer dan 50% dan ook een serieus gezondheidsprobleem aan het worden.

Heb jij een gezond gewicht?

Als je wilt weten of jij een gezond gewicht hebt, dan kun je het beste en BMI berekening doen. Dit kun je doen door middel van een online berekening waarmee je eigenlijk in 1 oogopslag te zien krijgt in welke categorie jij valt en hoeveel er dus eventueel af zou moeten. Het is echter wel belangrijk dat je jezelf niet gelijk stort in de verkeerde diëten zoals een crashdieet, maar dat je serieus iets aan je overgewicht wilt doen voor snelle en vooral ook voor gezonde lange termijn resultaten. Er zijn veel misleidende diëten op de markt en maar een paar die echt werken. Dit is naast de juiste motivatie essentieel als het gaat om het slagen in jouw proces om af te vallen. Wees bewust van wat wel en niet waar is en welke feiten en kennis er beschikbaar is. Zo vergroot je de kans jouw doelen te behalen en zal je dit dan ook zeker lukken.

Wat kan je het beste doen tegen overgewicht?

Er zijn dus een paar methodes die echt werken die we dan ook hier gaan bespreken. De eerste is een eiwitdieet. Zoals de naam al zegt bevat dit dieet dan ook veel eiwitten en daarnaast zal er ook gebruik worden gemaakt van (met name gezonde) vetten. Hiermee ga je maximaal afvallen en zorg je ervoor dat je opgeslagen vetten verbrand en geen spierweefsel. Daar zorgen de eiwitten voor in dit dieet, daar dit de bouwstenen zijn van je spieren. Onderzoek met verschillende groepen heeft ook aangetoond dat gezonde vetten ook helpen in het proces om af te vallen. De uitkomsten hiervan i.c.m. een bewezen eiwitdieet zorgen voor de beste manier om af te vallen.

De tweede is het koolhydraatarm dieet. Deze lijkt erg op een eiwitdieet en sluiten dus bijna op elkaar aan. De combinatie van deze 2 is eigenlijk nog beter omdat er naast koolhydraatarm eten bij een eiwitdieet ook erg wordt gelet op de inname van voldoende eiwitten zodat je zoveel mogelijk vet gaat verbranden. Hierdoor boek je nog betere resultaten.

Gezond gewicht realiseren

Hoe je dit kunt realiseren? Simpel …er zijn een paar enorm sterke diëten die je echt helpen op een gezonde manier snel af te vallen en die je helpen dit vast te houden. Met name het Vitadis Slanker Leven Plan is enorm populair gezien de overweldigende resultaten die hiermee worden behaald. Dit is een eiwitdieet. Met deze methode ga je dan ook gegarandeerd snel afvallen!