Visolie gezonde vetten capsules!

Waarom zou je extra visolie gebruiken in je voedingspatroon?

Er zijn nog maar wat veel mensen die denken dat je zoveel mogelijk vetten moeten vermijden. Niks is minder waar! Uiteraard is het zo dat je niet teveel vet moet eten voor een gezonde leefstijl en om niet te dik te worden. Dat geldt eigenlijk voor alle macronutriënten. Toch is het wel belangrijk om met name gezonde vetten, zoals die uit visolie, voldoende binnen te krijgen. We leggen je hieronder uit waarom en welke voordelen dit heeft.

We krijgen te weinig gezonde Omega-3 vetzuren binnen

Gezonde vetten hebben veel belangrijke functies. Er bestaan verschillende soorten vetten, zo heb je omega 3-6-9, waarvan de omega 3 het minst binnenkrijgen. Dit zijn vetzuren die met name veel in vis voorkomen. Nu eet je wellicht niet elke dag vis, of houd je er überhaupt misschien niet eens van. Dan is het handig om visolie te nemen in de vorm van supplementatie, zoals een softgel / pil. Zo krijg je toch makkelijk deze gezonde vetzuren binnen, maar hoeft je niet drastisch je voedingspatroon aan te passen. De ideale uitkomst voor iedereen die wil genieten van de voordelen van omega 3 vetten.

Visolie is bij uitstek supergezond voor je!

Je kunt dus visolie capsules gebruiken om je omega 3 vetten aan te vullen. Maar waarom zijn deze vetten nu zo gezond? We laten je hieronder 10 voordelen zien die deze gezonde vetten met zich meebrengen.

De voordelen van omega 3 vetzuren zijn:

1. Het verlaagt de kans op hart- en vaatziektes
2. Stimuleert de vetverbranding voor wanneer je wilt afvallen
3. Helpt kinderen met ADHD
4. Het verlaagt LDL cholesterol in je bloed, wat zorgt voor hogere HDL waardes in je bloed, wat natuurlijk heel positief is
5. Het heeft een goed effect op botten en gewrichten
6. Het is goed voor je huid en houdt deze mooi soepel
7. Zorgt voor een mooiere, vollere en krachtigere haarbos
8. Belangrijk voor de opname van vet oplosbare vitamines
9. Beschermt de organen op een gezonde manier
10. Draagt bij aan een gezond en gevarieerd voedingspatroon

Waar kun je visolie kopen?

Je kunt visolie kopen bij verschillende gezondheidswinkels of online bij de betere specialisten …zorg ervoor dat je het wel koopt bij een bekend adres voor de beste kwaliteit visolie en ook betaalbare prijs.